top of page

Sprey Poliüretan Köpük Fiyatı

Sprey Poliüretan Köpük Fiyatları m2 ve KG cinsinden belirlenebilir.Isı yalıtımı uygulanacak detay düz bir zemini oluşturuyorsa çatı arası zemin,duvarlar, tavanlar,teras çatı gibi detaylarda m2 cinsinden fiyatlandırma yapmak mümkündür.Çünkü sprey poliüretan uygulanacak yüzeylerin aynı seviyede olması uygulanacak malzeme sarfiyatını da baştan öngörmeyi mümkün kılar.

sprey poliüretan fiyatı
köpük yalıtım fiyatı

poliüretan köpük m2 fiyatı

Köpük yalıtım KG fiyatlandırması ısı yalıtımı yapılacak detayların düz olmadığı detaylarda mümkündür.Bu detaylar köşe boşlukları dolgu işlemlerinde,trapez sac, ondulune çatı kaplamaları,çatı saçak-baca-duvar diplerindeki boşluklar vb gibi detaylardır.

dolgu polüretan köpük
Duvar kaplama Isı yalıtım
fabrika çatı ısı yalıtım

Sprey poliüretan köpük oluşması ortam sıcaklığına göre, uygulanacak yüzeye ve yüzeyde olan malzemenin içeriğine göre değişiklik gösterebilir. Köpük yalıtım uygulamalarında KG üzerinden fiyatlandırma daha doğru bir yöntemdir.Çünkü firma ne kadar malzeme sarfiyatı giderse o kadar ücret talep eder.

M2 başına uygulanan sprey poliüretan miktarı

3 cm için m2 başına 1,50 kg ila 1,75 kg

4 cm için m2 başına 2,00 kg ila 2,25 kg

5 cm için m2 başına 2,50 kg ila 2,75 kg sarfiyat uygulanmaktadır.yukarıda da belirttiğimiz gibi uygulama miktarı uygulama detaylarına göre değişiklik göstermektedir. Yani Ankara da mayıs ayında 3cm lik sprey poliüretan uygulamasında m2 başına 1,60 kg sarfiyat giderken daha soğuk iklimi olan yüksek rakımlı bölgelerde 1,75 kg

sarfiyat gidebilir.

Sprey poliüretan köpük sarfiyatını mobil izolasyon araçlarımızda bulunan aşağıda resmi bulunan poliüretan makine üzerindeki panelde bulunan sayaçtan uygulama yapılırken takip edilebilir.

Kullanmış olduğumuz makine Amerikan malı graco reactor h-25 modelidir. Her kontur de 300 gram malzeme uygulanmaktadır.

sprey poliüretan fiyatı

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page