top of page

Isı Yalıtımında - Sprey Poliüretan Köpük

Isı yalıtımı - Minimum enerji kaybı Yangın Sınıfı – Alev Yürütmez,Damlama Yapmaz Nefes alan yapı – Konforlu İç Mekan

0.017 - 0.022 W/mK ısıl iletkenlik hesap değeri ile maksimum ısı yalıtım performansı sunan Spreyx, ısı yalıtımı özelliğini ve sağlamlığını yapının ömrü boyunca yitirmez. Spreyx'in sıcak havalarda ısıyı dışarıda, soğuk havalarda ise içeride tutan mükemmel ısıl özelliklerini, yapısındaki nefes alan hücre yapısı sağlar. Spreyx SpreyPoliüretan Köpük, sadece enerji tasarrufu sağlayan bir ürün değil, aynı zamanda yapıyı sağlamlaştıran bir uygulamadır.

Spreyx Köpük Yalıtım, tamamen çevre dostu ,muhteviyatının ısı yalıtımı olmasıyla birlikte su ve ses yalıtımına karşıda faydalı püskürtme sistem yeni nesil yüzde 100 güvenli bir ısı yalıtım malzemesidir.Binaların tüm detaylarında.geometrik olmayan yüzeylerde dahi yardımcı ürün kullanmadan tatbik edilebilen pratik,etkili bir üründür.

çatıya sıkılan köpük

Çatılarda;zemine,ters tavana,mertek aralarına,osb-profil-alçıpan kaplama çatı aralarında,çatı köşe ve kenar boşluk doldurmada kullanılarak ısı yalıtımıyla beraber dış hava sürkülasyonu keser.

Bodrum garaj tavan yalıtım

Bodrum-Sığınak-Kömürlük-Garaj gibi yapı detaylarının duvar ve tavanlarında kullanılarak alt katta oturmaktan kaynaklı ısı kaynaklı ısı kaybını önler.

çatı köpük izolasyon

Metal Çatılarda;Genelde endüstriyel çatılar oluklu sac, trapez sac onduline , atermit malzemelerden oluşmaktadır.Bu tür malzemelere sprey poliüretan köpüğü alttan ve üstten uygulayarak ısı yalıtımı ve metal çatılarda yaşanan terleme olayını önler,Uygulandığı metal yüzeyi koruyarak korozyona karşıda korur.

Dış Cephelerde; köpük yalıtım sprey yoluyla uygulanmasından dolayı klasik dış cephe mantolama da kullanılan malzemelerde (strafor. taşyünü) olduğu gibi simetrik uygulanamaz.Sprey Poliüretan Köpük ısı yalıtım performansı diğer ürünlerden iyi olmasına karşın dış cephelerde poliüretan üstü sıva işlemi diğer malzemelere göre zordur.Giydirme cephelerde giydirme altına uygulandığında ısı yalıtım için uygulanabilecek en etkili üründür.

Temel perde köpük yalıtım

Temel Perde Betonlarda;sprey poliüretan köpük muhteviyatı ısı yalıtım amaçlı üretilen üründür.Yapısı %96 kapalı hücre yapısından dolayı suya karşı fayda , nem ve rutubete karşı koruma sağlar.

teras köpük yalıtım

Teraslarda açık teraslarda zemine şap altına uygulanır.Kapalı teraslarda çatı tavanına uygulanarak.Isı yalıtımı sağlanmış olur.Teras Su Yalıtımı sprey poliüretan köpük ile bilikte ilave ürün(likit mebran) kullanılır.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page