top of page

Sprey Poliüretan Köpük Özellikleri


Maliyet : Spreyx Ankara Sprey Poliüretan Köpük ısı yalıtımda olması gereken ısısal performans,dayanıklılık,yangına karşı dayanıklılık,yapıda uygunluğu ve sürdürülebilirlik özellikleri dikkate alındığında en ekonomik ve etkili yalıtım malzemesidir.

Son araştırmalar gösteriyor ki Sprey Poliüretan Köpük ile ısı yalıtımı uygulanmış bir proje Ortalama %50 ye enerji tasarufu sağlamaktadır.Yani Sprey poliüretan köpük yalıtım kendi maliyetini 3-4 senede amorti eder.

Nem ve Rutubet : SPK nem ve rutubete izin vermez.Ahşap-metal yüzeylere uygulandığında çürüme,paslanmayı,küflenmeyi önler.

Toz-Bakteri-Haşare Barındırmaz : Püskürtülerek sıvı halde uyulanmasından ötürü uygulanan detayda en ufak açık gözenek birakmaz.Bu sayede hava kontrolu sağlayarak sıcak-soğuk ve toz geçişini engeller.Sprey Polüretan Köpük muhteviyatı gereği bünyesinde bakteri ve haşare barındırmaz.

Mevsim Kontrolü : Sprey Poliüretan Köpük soğuk iklimlerde sıcağı sıcak iklimlerde soğutucu özelliği sağlayan konforlu hava kalitesini garanti eder.

Sürdürebilirlik - Dayanıkılık : Sprey Poliüretan Köpük yalıtım yaşlandırma verilerine göre yaklaşık 1 asır ömrü vardır.1 kez yaptırılır ve bir daha yalıtıma gerek kalmaz.Sprey Poliüretan Köpük yaygın olarak 40 dansite yoğunluğunda uygulanır.Uygulandığı yüzeye mükemmel bir şekilde yapışarak yüksek mukavemet sağlar.30-50mm uygulanmış köpük m2 başına ortalama 2.00kg yük ekler.

Ses ve Su Yalıtımı :Sprey Poliüretan Köpük ısı yalıtım malzemesi olmasına karşın %96 kapalı hücreli yapısı ses yalıtımına ve suya karşı bariyer oluşturma özelliği sunar.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page